Werken bij Anticimex

Ontdek onze vacatures

De tofste collega's

Je hebt een hechte band met jouw team en regiocollega’s en toch behoud je jouw zelfstandigheid. Op regelmatige basis wordt er een bijeenkomst en teambuilding georganiseerd.

Werkmateriaal

We voorzien altijd het gepaste materiaal zodat onze medewerkers hun job veilig en goed kunnen doen.

Familiale sfeer

We zijn een groot bedrijf maar hechten enorm belang aan een familiale sfeer. Iedere schakel in ons bedrijf is belangrijk.

Ownership

Iedere werknemer kan autonoom werken en krijgt 'ownership'. We verwachten flexibiliteit, maar je krijgt ook flexibiliteit.

Openstaande vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Werken bij Anticimex, dat is ...

fun en met goesting...

Iedere dag streven we er naar om de zaken positief en ambitieus aan te pakken. We kennen geen problemen, enkel uitdagingen en houden van het motto "work hard, play hard". Het ganse team straalt goesting uit en is bereid om bruggen te verzetten. We hebben liefde en passie voor onze job en voor onze mensen. Daarnaast mag het plezant zijn. Lachen is nu éénmaal gezond.

... 'One team- One Anticimex'...

Anticimex is een waardengedreven bedrijf. Deze waarden zijn fundamenteel voor alles wat we doen. Ze vormen het raamwerk om beslissingen te nemen en hoe we prioriteit geven aan succes. Bij Anticimex hebben we drie kernwaarden die ons leiden in alles wat we doen. Deze kernwaarden zijn vertrouwen, innovatie en passie.

... met 'onze goede zaak' voorop...

Anticimex wil de referentieleverancier zijn voor plaagdierenpreventie en bestrijding en eveneens een goede werkgever zijn waar mensen graag komen werken. Met Anticimex wensen we bij te dragen aan een inspirerend zinvol hoger doel waar iedereen zijn steentje kan en wil bijdragen. Deze is gekenmerkt door een duurzame langetermijnfocus die aan allen - klanten, medewerkers,aandeelhouders en de maatschappij in zijn geheel - ten goede komt. “Anticimex staat voor meer dan plaagdierbeheersing. We bouwen aan een duurzame maatschappij waarin mens en dier in balans samenleven.”

... met alle nodige opleidingen.

We voorzien voor al onze medewerkers de nodige opleidingen in functie van hun job. Op regelmatige basis voorzien we ook bijscholingen en andere interessante opleidingen die je kan volgen om je kennis te verruimen.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?